Monday, 12 November 2012

Tinggal Kenangan

Shamira | Monday, November 12, 2012 | 0 Comments |
Assalamualaikum / Hye / Salam Sejahtera / Salam Satu Malaysia (banyak plak dia bagi salam malam2 ni -,-)

Last Friday was the last day for us to stay together, feel like only yesterday i meet Them, seriously ! They was just like a family towards me :'(
When are we gonna meet again, when are we gonna laugh like crazy person again? When are we gonna teasing around like a mental person again? Uwaaaaaa all of that gonna disappear just like that.
Why does time flew away too fast?? Miss korang sangat sangat, nak jumpa hampa, nak peluk, nak melawak macam dulu :'(
Semua tinggal kenangan ja, sob sob sob :(

Tinggal kenangan jah pic ni, hope next year kita boleh jumpa, sekolah sama2..
Hope kita boleh kekal jadi sahabat yg baik dan persahabatan x akan putus jika
kita salaing berhubung dan saling mengingati... 
Sayang hampa seluas lautan yg tiada penghujungnya!!
 
Bila dah jumpa kawan baru, jangan lupakan mira :(
Mira sayang korang terutama A.N.S.A 
19.11.2012 kau tunngu je lah, aku pergi amek result UPSR.. InsyaAllah mira dapat 5A. Tolong doakan untuk mira & kawan2. Nervous pon ada jugak ni. Macam kucing nak beranak, buat tu x kena, buat ni x kena. Haha.

Done in this session, hope theres someone reading my post =)
Thanks for the "someone" who reads my post :D
Bye, Salam.

                         
 

No comments: