Thursday, 15 November 2012

Morning!

Shamira | Thursday, November 15, 2012 | 0 Comments |
Anneyeonghaseyo, Mira imnida =)
sewel ke budak ni pepagi updateblog?
Eh mana da sewel, dia tak boleh tido, tu yg dia update blog :)
Ahaha merapu lah aku ni, sekarang dah pukul 1 pagi dan mira belum tido :)
Baek untuk tumbesaran kanak2 seperti mira tido lewat. Sbab apa? Sebab sekarang kan cuti sekolah, maka, tido lewat pon x apa lha kan? Haha..
Petang tadi mira buat sotong goreng tepung, rugi sapa yg x datang rumah mira. Haha.
Dan mira buat ice blend.. Uuu maseh terbayangkan ice blend tuu. Sedap oo. :p

Mata x terkatup lagi, apa aku nak buat? Hummm layan Running Man jelah jawabnya!
Haha! Bye, mira nak pi tngk variety show kesukaanku, Running Man wait for me!! Dah dua ep ketinggalan, sebab apa? Sebab IDM dah tamat tempoh, tu lha x crack awal2, kan dah kantoi.. Huhu :(
Okay2,
Bubye, Anneyeong, GoodNite.. Sweet dream :D
Basuh kaki sebelum tido dan doa =)

hello hello, sebelum tu, cer tengok ada tangan berbulu kat atas bahu kanan korang xD

No comments: