Monday, 26 November 2012

Syukur :)

Shamira | Monday, November 26, 2012 | 0 Comments |
Assalamalaikum =)
Sihat ka? Makan dah? *Banyak tanya sbb lama x update blog, haha*

Busy lah walaupon dah holiday, haritu dah dpt result.. Nak tau ka? Haha, Alhamdulillah dpt 5A.
Nak tau cerita sebelum dpt result? X mau tahu xpa, x paksa pon.. Hoho
Pagi2, siap pakai baju purple a.k.a baju PJ. Pergi dengan mak, ayah pergi keja x boleh la ikut.
Dah sampai sekolah, lari terus pergi kat kawan2, mcm org gila time jumpa kawan hari tu. Haha.
Mak mcm biasa-lah duduk dengan mak kawan2 yg laen.. Tunggu dengan penuh debaran.. Semua ayat ada waktu tu, "aduh, kecut perut aku" "aduh, sesak nafas la" "huh, nak luruh dah jantung" haha banyaak lg lah.
Hmm, time guru besar sampai sekolah, semua tengok muka GB mcm x puas hati, padahal nak scan muka GB happy ke, marah atau lain2.. GB senyum lebar je.. Bila semua guru naik atas tengok result, kami jenguk2 je dari bawah. Sorang2 cikgu turun, mira tengok muka cikgu semua blurr+senyum.. Rupanya ada makna yg tersirat, haha.. Then, pergi dewan beratur ikut kelas masing2.. Cegu pon dah berucap panjang lebar, tiba2 GB cakap "saya pon x mau ckp panjang, saya umumkan yg dpt 5A" Waktu tuh, jantung berlari sepantas kilat. Haha.. 1st, nama kawan Sofiah Sabihah.. 2nd, Cegu buat org suspen jaa, buat lambat2.. Nama aku disebut "Shamiraaa Bahari" Mira mcm x boleh nak jalan, terketar ketar.. Tapi realiti nya, betul lah dpt 5A. Haha,, Ok, dah dpt 5A, syukur alhamdulillah.. Hadiah pon ada la kan? Sekolah bg RM 50 kot.. Haha. Then, saudara-mara bg jugak lerr hadiah.. Haha..

Ok, habis cerita bab Result..
Harap terhibur dengan entri saya yg x seberapa ni..

No comments: