Saturday, 21 April 2012

Stresss !!

Shamira | Saturday, April 21, 2012 | 0 Comments |
Assalamualaikum. Hai. Lama meera tak update kan ? sorylah. huhu.. lama ke ? 4 hari je pon..
stress ?? tak stress pon.. haha. sekarang ni happy je. settle dah semua pergaduhan bla bla tu.
hmm nak story story lah siket kat korang. tu pon kalau korang nak baca lah.huhu
Sebenarnya meera ni fan korea tu.. tp tak la fanatik sangat.. suka n suka je. haha. betul ke tak fanatik ?? entah laa..
meera suka cita korea n movie korea. meera pon suka gak macam group group korea tu..
meera suka variety show.. yg paling meera minat Running Man, Family Outing,Invincible Youth 1 n 2,
Strong Heart and banyak lagi lah..
semalam tengok Fashion King dekat channel ONE. Best sangat. dah la ada Yuri dengan Shin Se Kyung.
Dua2 comel.. cita ni macam mengenai fashion fashion laa..
pastu tengok Love Rain dekat channel KBS.. yg ni pon best sangat. Ada Yoona..
Running Man variety show yg paling best meera tengok..gelak sampai tak ingat dunia !!
Favourite member Song Ji Hyo.. Kim Joong Kook,Haha,Jaesuk n semua.
satu lagi yg paling best Family outing season 1.. best sangat. gelak sampai tak ingat dunia jugak !!. HAHA melebih pulak.
favourite member. Hyori.Joong Kook,Jaesuk n semua lah.. 
Invincible youth season 1 best lah sbb airtime sunny banyak..
kalau season 2 airtime sunny tak banyak sangat..
tp mungking lpas ni banyak kot. huhu
Huh meera cakap macam tak dak apa pon kan?? huhu tak dak makna.haha
dah tak tau nak cakap apa dah..
Sampai sini je post kali ny.
Bubye ;)
Assalamualaikum.
Anneyeong !!

Tuesday, 17 April 2012

Kenapa dia ni ??

Shamira | Tuesday, April 17, 2012 | 3 Comments |
Assalamualaikum..
The 2nd post. Huhu.. umm arini dkat sekolah mcm biasa nothing interesting happen.
Tp ada la skt benda berlaku nak kata gaduh tak.. Maybe sbb dia jealous kot. Huhu.
Dia jealous ? umm rasanya ye kot... BTW dia tu bff meera. Hazirah.. dia jealous sbb meera tak layan dia.
meera layan kawan sebelah meera ni je.. kadang2 rasa rimas sikit laa. tp nak buat macam mana ek ?
Bukan meera benci dkt dia tp dia tu terlebih sangat. Dia ckp dia ada bff iaitu meera.ainin,milin dengan nurul.
Tp dia rapat dengan meera je.. bff apa macam tu.. So, tdi ni meera tak layan la dia sangat. meera layan bff meera yg lain tu.. tak nak la diorang salah faham.. Sbb meera layan hazirah ni je.. Hmm ntah la..-Adakah ini tindakan yg betul ?-
Ughh stress !
Tp last2 dia oke dah..
(Biasalahkan masalah kanak2).. HAHA ! 
~Walau apa pon yg terjadi di antara kami.. meera akan sentiasa bersama diorang sbb diorang ni meera dah anggap macam family dah~.. hehe.. :)
Bubye sampai sini je post kali ni..post yg melibatkan (luahan perasaan) huhu...
Assalamualaikum.. -sAyAnG kOrAnG !!-

Sunday, 15 April 2012

Im New Here

Shamira | Sunday, April 15, 2012 | 1 Comments |

Haihaihai..Assalamualaikum..keke. seperti yg di atas. Im new here. ! hehe.. hmm x tau nak cakap apa lah.. biasa lah kan baru.. hihi.. k nak perkenalkan diri dulu.. ehem ehem. testing testing..
oke my name Shamira.. just call me Meera.. kekeke.. umur muda lagi tau baru 12 tahun ! haha..
kalau meera ada pape yg tak tau nak tanya korang lah.. ok ? huhu.. Ummm tak tau nak cakap ape dah laa.. sampai sini je for the 1st post..
 Jangan lupa follow meera tau ..keke.. nanti meera follow korang balik..
 kk dah untuk 1st post..
BTW meera nak bagitau yg BFF meera adalah Ainin,Amilin,Nurul n Hazirah.. Ainin ada blog.. Belog Ainin.. follow dia jugak tau.. Ainin sila beri tunjuk ajar untuk meera..hehe
Bye..Assalamualaikum. Anneyeong.. :)

testing

Shamira | Sunday, April 15, 2012 | 1 Comments |
testing