Wednesday, 24 October 2012

I am BACK !!

Shamira | Wednesday, October 24, 2012 | 0 Comments |
After a few decade Im Back!!
 
Assalamualaikum. Hai..
Errrr korang kenal ke tak nih siapa? Huhuhu :(
Ni mira lah.. Mira budak x bertanggungjawab tuu~~ 
Sekarang rasa bersalah pulak, kenapa-lah mira x update blog begitu lama.. 
Okay2 mira ngaku mira nih such as
Sob sob.. Mira nak mintak maaf sbb x update blog lama sangat.. Sory yerk! Pleaseeee Yayang! Hehe..  Fine, sekarang mira dah Change okay.. Mira dah matured berbanding dulu =)
Mira ingat nak berblogging balik pon sebab Besfie mira dua orang nih  http://diary-aneesa.blogspot.com/ & http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/. Mekaseh korang! Tanpa awak dan awak, mira x mungkin berblogging kembali =') Lepas ni insyaallah mira akan selalu update blog yg dah ditinggalkan lebih kurang 3 dekad nih.. Hehe korang maafkan mira tau! Please ~_^ *wink-wink*
 
 
Okay, lepas ni mira lebih matang ! Mira lebih rajin update blog ni !
I Love You so many much more ♥♥♥ ! =D
Forgive me okay?? 

No comments: