Tuesday, 18 December 2012

The Lazy

Shamira | Tuesday, December 18, 2012 | 0 Comments |
Assalamualaikum. Hai.

Uhm, first nak minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki. Sebab lama x update blog. Tittle pon 'The Lazy' kan? Meaning? Aku nie pemalas lha. Hewhew.
Cuti nie masa aku di habiskan dengan makan, tido, mandi, baca novel, online. X bermakna kan? Tapi x der lha sepanjang masa tu jer kerja aku. Haha. Lagi pon mira x update blog ada sbb gak, sbb otak nie kering xdak idea nak update entri apa. :p

Okayh, sekarang nak tunjuk my own handmade Pavlova. Buat sendiri ok tanpa bantuan ibu dan kakak. Hahah. *tngh bangga dan perasan* muntah warna-warni

*Dont jugde a things by its look* xD

Ingat nak tunjuk resepi, tapi malas lha. Sendiri pon tengok Dekat Mr. Google jer.
Tp, kalau x letak buah tu pon ok jgk sebenarnya, Kalau letak lg awesome lah, tambah buah yg masam.
Aku letak buah mangga a.k.a pelam ja. Sbb xde buah kiwi/strawberry.

Okay, dome for this entry. Sorry pendek je kan. Huhu. 
Bye bye. ^^

thanks for reading*

No comments: