Saturday, 21 April 2012

Stresss !!

Shamira | Saturday, April 21, 2012 | 0 Comments |
Assalamualaikum. Hai. Lama meera tak update kan ? sorylah. huhu.. lama ke ? 4 hari je pon..
stress ?? tak stress pon.. haha. sekarang ni happy je. settle dah semua pergaduhan bla bla tu.
hmm nak story story lah siket kat korang. tu pon kalau korang nak baca lah.huhu
Sebenarnya meera ni fan korea tu.. tp tak la fanatik sangat.. suka n suka je. haha. betul ke tak fanatik ?? entah laa..
meera suka cita korea n movie korea. meera pon suka gak macam group group korea tu..
meera suka variety show.. yg paling meera minat Running Man, Family Outing,Invincible Youth 1 n 2,
Strong Heart and banyak lagi lah..
semalam tengok Fashion King dekat channel ONE. Best sangat. dah la ada Yuri dengan Shin Se Kyung.
Dua2 comel.. cita ni macam mengenai fashion fashion laa..
pastu tengok Love Rain dekat channel KBS.. yg ni pon best sangat. Ada Yoona..
Running Man variety show yg paling best meera tengok..gelak sampai tak ingat dunia !!
Favourite member Song Ji Hyo.. Kim Joong Kook,Haha,Jaesuk n semua.
satu lagi yg paling best Family outing season 1.. best sangat. gelak sampai tak ingat dunia jugak !!. HAHA melebih pulak.
favourite member. Hyori.Joong Kook,Jaesuk n semua lah.. 
Invincible youth season 1 best lah sbb airtime sunny banyak..
kalau season 2 airtime sunny tak banyak sangat..
tp mungking lpas ni banyak kot. huhu
Huh meera cakap macam tak dak apa pon kan?? huhu tak dak makna.haha
dah tak tau nak cakap apa dah..
Sampai sini je post kali ny.
Bubye ;)
Assalamualaikum.
Anneyeong !!

No comments: