Tuesday, 17 April 2012

Kenapa dia ni ??

Shamira | Tuesday, April 17, 2012 | 3 Comments |
Assalamualaikum..
The 2nd post. Huhu.. umm arini dkat sekolah mcm biasa nothing interesting happen.
Tp ada la skt benda berlaku nak kata gaduh tak.. Maybe sbb dia jealous kot. Huhu.
Dia jealous ? umm rasanya ye kot... BTW dia tu bff meera. Hazirah.. dia jealous sbb meera tak layan dia.
meera layan kawan sebelah meera ni je.. kadang2 rasa rimas sikit laa. tp nak buat macam mana ek ?
Bukan meera benci dkt dia tp dia tu terlebih sangat. Dia ckp dia ada bff iaitu meera.ainin,milin dengan nurul.
Tp dia rapat dengan meera je.. bff apa macam tu.. So, tdi ni meera tak layan la dia sangat. meera layan bff meera yg lain tu.. tak nak la diorang salah faham.. Sbb meera layan hazirah ni je.. Hmm ntah la..-Adakah ini tindakan yg betul ?-
Ughh stress !
Tp last2 dia oke dah..
(Biasalahkan masalah kanak2).. HAHA ! 
~Walau apa pon yg terjadi di antara kami.. meera akan sentiasa bersama diorang sbb diorang ni meera dah anggap macam family dah~.. hehe.. :)
Bubye sampai sini je post kali ni..post yg melibatkan (luahan perasaan) huhu...
Assalamualaikum.. -sAyAnG kOrAnG !!-

3 comments:

~Sweet Honesty~ said...

kadang2 kwn2 ni slalu bikin bingung..(^_^)

Ainin Suffiah said...

meera , biasalah dia .. memang la dia akan jelous . kalau aq pon aq jeleous jugak. tp ye la, kita kena memahami . haha.

Shamira said...

payah la macam ni ainin..
yg tu yg ni semua nak merajuk
kita jaa yg dok mengalah..